ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen 

Deze voorwaarden gelden voor elke behandeling of transactie tussen CuteTinie Nails en de klant.

 

Afspraken

Elke afspraak die telefonisch, per mail , via whatsapp of via social media is gemaakt is bindend.

 

De klant moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak melden aan CuteTinie Nails per mail aan cecilia@cutetinienails.com


 Indien er in de laatste 24 uur wordt afgezegd, wordt er 50% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht. 

Indien de klant niet komt opdagen, wordt er 100% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht. Indien de klant meer dan 5 minuten te laat is, mag CuteTinie Nails de verloren tijd op de behandeling inkorten.

 

Garantie 

CuteTinie Nails geeft 5 dagen garantie op de behandelingen. De klant dient de tips te volgen van de Cutetinie verzorgingsgids. Er wordt géén geld terug gegeven. Wanneer er sprake is van garantie, kan de klant de nagels kosteloos laten herstellen. 

 

Betaling

CuteTinie Nails vermeldt alle prijzen inclusief BTW. De betaling  voor de behandeling dient direct na de behandeling plaats te vinden. Bij een arrangement dient het gehele bedrag direct na de eerste behandeling betaald te worden. De reiskosten dienen vooraf betaald te worden. Betaling is contant mogelijk, maar mag ook overgemaakt worden. 

 

Geheimhouding

CuteTinie Nails is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de klant heeft medegedeeld tijdens de behandeling. Informatie geldt als vertrouwelijk indien de klant dit mededeelt of dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op grond van wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, CuteTinie Nails verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken. 

 

Schade en diefstal

CuteTinie Nails heeft het recht een vergoeding te vragen indien de klant werkmateriaal beschadigd. Diefstal wordt altijd gemeld bij de politie. 

 

Klachten 

Indien de klant een klacht heeft over de behandeling, dient dit binnen 2 werkdagen kenbaar gemaakt te worden via de mail. CuteTinie Nails zal hier binnen 2 werkdagen op reageren met een passende oplossing.

 

Leeftijd

CuteTinie Nails voert geen behandeling uit bij personen jonger dan 18 jaar. 

 

Win actie

Alle bovenstaande voorwaarden zijn van toepassing. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Let op: reiskosten zijn niet inbegrepen bij de win acties. 

 

Producten 

Producten, waaronder Dadi'Oil en vijltjes kunnen niet worden geretourneerd worden in verband met hygiëne. 

 

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.