ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen 

Deze voorwaarden gelden voor elke behandeling of transactie tussen CuteTinie Nails en de klant.

 

Afspraken

Elke afspraak die telefonisch, per mail , via whatsapp of via social media is gemaakt is bindend.

 

Voor nieuwe klanten is alleen mogelijk een afspraak in te boeken met een aanbetaling van 30 EUR. De aanbetaling staat vast aan de datum van de afspraak en wordt NIET terug betaald bij een annulering of het verzetten van de afspraak. Voor een nieuwe datum, dient er een nieuwe aanbetaling te worden gedaan. 

 

Voor vaste klanten wordt er bij het verzetten van de afspraak 15 EUR administratiekosten in rekening gebracht. 

De klant moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak melden aan CuteTinie Nails. Bij afzeggen in de laatste 48 uur wordt er  50% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht.

 

Indien de klant niet komt opdagen, wordt er 100% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht. Indien de klant meer dan 10 minuten te laat is, wordt de afspraak geannuleerd en wordt er 100% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht. 

 

Garantie 

CuteTinie Nails geeft 5 dagen garantie op de behandelingen, mits de klant de nagels correct verzorgd. Dat houdt in: 4  a 5 keer per dag smeren met Dadi'Oil; een half flesje  (3,75ml) per week en de nagels wekelijks bijvijlen. Er wordt géén geld terug gegeven. Wanneer er sprake is van garantie, kan de klant de nagels kosteloos laten herstellen. 

 

Betaling

CuteTinie Nails vermeldt alle prijzen inclusief BTW. De betaling  voor de behandeling dient direct na de behandeling plaats te vinden. 

 

Geheimhouding

CuteTinie Nails is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de klant heeft medegedeeld tijdens de behandeling. Informatie geldt als vertrouwelijk indien de klant dit mededeelt of dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De geheimhouding vervalt indien, op grond van wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak, CuteTinie Nails verplicht is de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken. 

 

Schade en diefstal

CuteTinie Nails heeft het recht een vergoeding te vragen indien de klant werkmateriaal beschadigd. Diefstal wordt altijd gemeld bij de politie. 

 

Klachten 

Indien de klant een klacht heeft over de behandeling, dient dit binnen 2 werkdagen kenbaar gemaakt te worden via de mail. CuteTinie Nails zal hier binnen 2 werkdagen op reageren met een passende oplossing.

 

Leeftijd

CuteTinie Nails voert geen behandeling uit bij personen jonger dan 18 jaar zonder toestemming van de ouder/voogd. De communicatie dient tevens via de ouder/voogd te verlopen. 

 

Win actie

Alle bovenstaande voorwaarden zijn van toepassing. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. 

 

Producten 

Producten, waaronder Dadi'Oil en vijltjes kunnen niet worden geretourneerd worden in verband met hygiëne. 

 

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.