NATURAL NAIL BEHANDELING

Allereerst wordt er gebruik gemaakt van de Luxe Dadi Scrub om duide huidcellen te verwijderen en ervoor te zorgen dat de huid zachter aanvoelt. Vervolgens zal er een IBX behandeling uitgevoerd worden. Tot slot worden de handen heerlijk verzorgd met de Luxury Dadi Lotion en de nagels met Dadi'Oil

 

IBX is een behandeling om de natuurlijke nagel te herstellen, beschermen en verstevigen.  De IBX is uniek omdat deze niet zoals een nagel verharder boven op de nagelplaat ligt, maar de IBX werkt van binnen in de nagel. 

 

Belangrijk is om te starten met 3 behandelingen kort achter elkaar (1 a 2 weken er tussen laten) 

Daarna kun je het elke 3 maanden eens doen. 

 

Natural nail behandeling met IBX 50

 

Geschikt voor nagels die: wat steviger mogen zijn, beschadigd zijn door bijvoorbeeld nagelbijten, chemotherapie of verkeerd verwijderen kunstproduct.

 

Voor nagelbijters zijn er rond de 10 behandelingen nodig voor het mooiste resultaat. Zie tarieven voor een voordelig nagelbijt abonnement.

 

Natural nail behandeling met Peacci nagellak 60

*Peacci nagellak blijft ongeveer 1 week mooi. Hier wordt geen garantie op gegeven. 

 

Geschikt voor nagels die: een kleurtje mogen hebben, wat steviger mogen zijn, beschadigd zijn door bijvoorbeeld nagelbijten, chemotherapie of verkeerd verwijderen kunstproduct.


AFSPRAAK MAKEN?


RUBBERBASE (BIAB, GUMMY BASE)

Rubberbase is een laagje kunstproduct op de natuurlijke nagel dat zorgt voor extra stevigheid. Het verschil tussen de rubberbase en een ander kunstproduct is dat de rubberbase gedeeltelijk in de nagelplaat trekt en deze verzadigd. Hierdoor worden de nagel een stuk steviger.  Ook krijgt de nagelplaat op termijn een prachtige C-curve, waardoor de nagels er optisch slanker uit zien en de nagels steviger worden. 
Het kunstproduct dient elke 3 a 4 weken te worden bijgewerkt of geheel verwijderd. 
Rubberbase behandeling of bijwerking 60
Geschikt voor nagels die: er mooi uit mogen zien met een extra laagje, wat steviger mogen zijn en er optisch slanker uit mogen zien.
Combi behandeling Natural nail met IBX + Rubberbase 75
Geschikt voor nagels die: er mooi uit mogen zien met een extra laagje,  wat steviger mogen zijn, beschadigd zijn door bijvoorbeeld nagelbijten, chemotherapie of verkeerd verwijderen kunstproduct.

 


GELPOLISH

Onder de gelpolish wordt er standaard een paar laagjes rubberbase geplaatst voor de extra stevigheid.  Er zijn tientallen kleuren te kiezen van onder andere het merk The Gel Bottle.
Het kunstproduct dient elke 3 a 4 weken te worden bijgewerkt of geheel verwijderd. 
Gelpolish behandeling of bijwerking 60
Geschikt voor nagels die: er verzorgd uit mogen zien met een kleurtje en wat steviger mogen zijn.
Combi behandeling Natural nail met IBX + Gelpolish 75
Geschikt voor nagels die: er verzorgd uit mogen zien met een kleurtje,  wat steviger mogen zijn, beschadigd zijn door bijvoorbeeld chemotherapie of verkeerd verwijderen kunstproduct.
 
 

AFSPRAAK MAKEN?


NAIL ART

*Nail art is alleen mogelijk in combinatie met een rubberbase behandeling.

Prijs:
1 tot en met 20 stuks €10
21 tot en met 40 stuks €20
41 tot en met 60 stuks €30

Prijs:

Geen extra kosten 

Prijs:

€10 (alle nagels)

Prijs:

€2 per nagel

Prijs:

€5 per nagel