NAGELBIJTERS

Ik hoor het veel in mijn omgeving. Je handen zo veel mogelijk verstoppen, omdat je je schaamt voor je afgebeten nagels. 

Helaas denken mensen ook snel dat hier niks aan te doen is. 

 

Wanneer je al jaren korte, afgebeten nagels hebt, is het enorm verleidelijk om voor gelnagels met verlenging te gaan. Eindelijk een keer lang, een opvallende kleur, misschien zelfs een glitter erbij. Mensen mogen immers zien dat jouw nagels er goed uit zien toch?!

 

Wat er vervolgens gebeurt: 

- De nagels zijn veel langer dan dat je gewend bent. Hierdoor zul je ze veel vaker gaan stoten. Gevolg: Eerder last van lifting (loslating kunstproduct) of zelfs enorme schade. 

- Door het stoten en dagelijkse bezigheden ontstaan er kleine beschadigingen. Dit irriteert en triggert om te pulken/bijten, waardoor er meer schade ontstaat. 

-Door bovenstaande blijft het kunstproduct niet goed zitten en denk je dat verzorgde nagels niet jouw ding zijn. 

 

Wat we bij Cutetinie doen met nagelbijters: 

-IBX Behandeling 

Waarom? Een IBX behandeling is er om de natuurlijke nagel te herstellen, beschermen en verstevigen. Dit werkt van binnen uit de nagel en laat geen laagje achter. 

-Rubberbase 

Waarom? Rubberbase heeft een ultieme hechting, is ontzettend flexibel en is self pinching waardoor je een C-curve krijgt in de natuurlijke nagel. De C-curve is een boog in de nagel wat zorgt voor stevigheid. Ook ziet de nagel er hierdoor een stuk slanker uit. 

-Alléén clear of nude tintjes

Waarom? Met clear of nude vallen de oneffenheden minder op. Uiteraard worden de setjes strak geplaatst, echter door dagelijkse bezigheden, kunnen er toch wat kleine beschadigingen ontstaan. 

 

Wanneer je start met de behandelingen, is het belangrijk de behandeling elke week/elke 2 weken voort te zetten. Afgezien van hoe snel de nagels vooruitgang boeken, kunnen we dit wijzigen naar elke 3 a 4 weken. (TIP: Hoe beter je smeert met de dadi’oil, hoe sneller de nagels vooruitgang boeken) 

 

Kosten: 60EUR per IBX+ Rubberbase behandeling.

Inclusief een flesje Dadi’oil 3,75ml ter waarde van 6,90EUR.

Exclusief eventuele reis- en parkeerkosten. 

 

Voorwaarden: 

-Je bent bereid je 100% in te zetten om te stoppen met bijten 

-Je bent bereid elke dag 2 minuutjes te besteden aan onderhoud van de nagels 

-Je bent bereid tijd vrij te maken om de behandelingen op een correcte manier te kunnen plannen, wat het beste is voor de natuurlijke nagel. Een behandeling duurt ongeveer 60-90 minuten. 

 


AFSPRAAK MAKEN?