Bij de flowerwall kun je de leukste selfies maken én je kunt tijdens jouw bezoek genieten van kunstwerken van diverse kunstenaars. Ben je onder de indruk van een kunstwerk? Hier onder kun je een overzichtje vinden van de werken die in de salon hangen. Bij de werken staan de gegevens van de kunstenaar en ook de directe links naar de webshops en/of social media. 

 

 

 

LET OP: deze werken zelf zijn NIET te koop. Je kunt ze wel komen bewonderen in de salon. Wanneer je onder de indruk bent van een werk, kun je wel kijken wat deze kunstenaar nog te koop heeft en direct bij hem/haar aanschaffen.

ARTWORK


DREAMING WITH NYDIART

Deze tekening is gemaakt door Nydia Thung. Deze heb ik gekocht bij de opening van haar webshop. Er staan verschillende werken in haar webshop waar je uit kunt kiezen. Een gepersonaliseerd portret is ook mogelijk en wanneer je een klein budget hebt zijn de prints een geweldige oplossing!

 STUDIO STOUT

Dit is een kunstkaart van Studio Stout. De kunstkaart is een abonnement waarbij je elke maand een nieuwe kaart thuisgestuurd krijgt. Op de voorkant van de kaart staat elke maand een nieuw werk; op de achterkant uitleg over het betreffende werk. De kunstkaarten zijn ook los te bestellen. Geweldige manier om voor een klein bedrag een kunstenaar de steunen én van kunst te kunnen genieten.

 

Studio Stout heeft behalve kunstkaarten ook schilderijen, originele tekeningen, boeken, kaarten, prints en nog veel meer!

 NINA VALKHOFF

Mijn nieuwste aanwinst: een mini painting door Nina Valkhoff. Ze maakt voornamelijk prachtige murals, maar je kunt ook mini paintings, tassen en zelfs stickers met haar werk kopen! 

 MARIA KRZEMINSKA

De favoriet van de gemiddelde salon-bezoeker! Behalve dit poezensnoetje heeft ze nog veel meer prachtig werk. Ook leuk: ze deelt vaak rustgevende schilderfilmpjes in haar stories op instagram!

 DREAMING WITH NYDIART

 

Dit gepersonaliseerde portret van mijn 2 grasparkieten heb ik besteld bij Nydia Thung.  Je kunt bij haar verschillende gepersonaliseerde werken in verschillende formaten bestellen.BRANDON KWOK

Deze tekening is gemaakt door één van mijn beste vrienden. Helaas heeft hij geen webshop, maar je kunt hem wel volgen op instagram.

 DREAMING WITH NYDIART

Last but not least: deze wenskaart/A6 print is ontworpen door Cutetinie Nails en Dreaming with Nydiart. Deze kun je versturen om de ontvanger een hart onder de riem te steken, maar je kunt hem uiteraard ook voor jezelf houden.

 

Dit werk is nog wel te koop via de webshop van Cutetinie en de webshop van Dreaming with Nydiart.